Vaticanul a dezvăluit - ritualuri bizare iluminate din interior

Svali, fost membru al schemei Illuminati, spune lumii cum a îndeplinit ritualurile păgâne în Vatican.

Vaticanul a dezvăluit - ritualuri bizare iluminate din interior

Dacă știți, religia a fost întotdeauna o piatră de temelie a ordinii Illuminati. Puterea Bisericii Catolice este reprezentată în Cetatea Vaticanului și influențează toate națiunile lumii cu șeful său de stat mai mare: Papa.

Pe lângă Papa Francisc, există o serie de ierarhii care exercită puterea asupra evenimentelor care au loc în zilele noastre de astăzi. Vaticanul este un loc plin de mistere și daruri încă necunoscute.Această femeie susține că a aparținut unui ordin specific al iluminatilor, precum și că a fost o profesoară de ceremonii a ritualurilor îndeplinite de membrii acelui ordin.

Svali subliniază cât de periculoși sunt acești oameni. Scandalurile de la Vatican sunt bine cunoscute și sunt legate de ceremonii secrete de inițiere și alte probleme tulburătoare.Ca una dintre cele mai mari teorii ale conspirației din lume, se spune că Iluminatul este o elită globală secretă care conduce guvernele în culise și intenționează să introducă o nouă ordine mondială (NWO).

Se spune că membrii săi cheie sunt atrași de la Hollywood și de liderii politici și corporativi ai lumii, unii chiar acuzând adevărații lor lideri că sunt șopârlele reptile din spațiu.Acuzele variază extrem de de la simpla implementare a NWO ca cel puțin un obiectiv, acela că Iluminatul este un cult foarte satanic care încearcă să întoarcă diavolul pe pământ.

În afară de pretențiile repetate ale teoreticienilor conspirației, care au balonat în număr de la creșterea Internetului, nu există dovezi reale că Illuminates există deloc.Dar, domnul Parkes, care își administrează propriul site web despre pretențiile sale și participă la conferințe alternative și paranormale în sus și în josul țării, insistă că iluminatul este real și încearcă să fie atotputernic.

Dl. Parkes consideră, de asemenea, că afirmațiile infioratoare Illuminati sunt o sectă satanică care încearcă să-l întoarcă pe diavol pe pământ.

Printre afirmațiile sale cele mai scârbitoare este faptul că a condus cândva un grup care a oprit marele colizor de Hadron (LHC) să deschidă un portal către o altă dimensiune care ar fi distrus umanitatea prin „meditație”.El a susținut că membrii Illuminati „psihopați” erau hotărâți să folosească mașina uriașă de coliziune Atom din Geneva pentru a deschide un vortex care să le permită un control complet asupra tuturor.

Am găsit acest videoclip și am spus că trebuie să vedem dacă este adevărat sau nu. Există o mulțime de lucruri pe internet și cred că numai dacă le prezentăm putem găsi adevăratul început împreună.