Uriasii descoperiti in Romania si musamalizarea CIA

Toata lumea a auzit de personajele uriase din legende, uneori numiti ciclopi sau capcauni

Uriasii descoperiti in Romania si musamalizarea CIA

Toata lumea a auzit de personajele uriase din legende, uneori numiti ciclopi sau capcauni. Acesti giganti au fost, in general, prezentati ca fiind creaturi atat de mari incat pamantul se cutremura atunci cand mergeau.

Din cate se pare, acestia nu sunt simple caractere de poveste, avand in vedere faptul ca ramasitele lor au fost gasite peste tot in lume. Existenta civilizatiei lor ramane si in zilele noastre un mister si exista chiar un fel de secret in aceasta privinta, o conventie tacuta de a ascunde orice dovada a existentei lor sub pres.

In perioada anilor 1940, arheologii supervizau sapaturile unui dig din Argedava, Romania. Sapaturile aveau ca scop cautarea de artefacte nepretuite in ruinele a ceea ce a fost odata cea mai mare citadela a liderului dac Burebista. Localnicii au realizat cea mai mare parte a sapaturilor si au fost foarte bucurosi sa fac un ban in plus in acele vremuri foarte grele.

Printre acestia s-a aflat si Ionita Florea, acum un om in varsta de optzeci de ani. El a fost cel care a dezgropat un craniu enorm, de doua sau de trei ori mai are decat unul obisnuit. Atunci cand el le-a prezentat arheologilor descoperirea, muncitorii au fost imediat indepartati si cercetatorii au reluat sapaturile. Descoperirile lor au fost incarcate in camioane si transportate la mare distanta, in cel mai mare secret. Pana la sfarsitul sapaturilor, acestia au adunat in jur de 80 de schelete, cele mai multe dintre acestea fiind complete. Ei au recuperat, de asemenea, vase ceraimce gigant pline cu grane.

In ziua de astazi nimeni nu stie unde se afla aceste schelete gigant

Acesta nu este un incident izolat. In ultimii ani, satenii din Scaieni au descoperit un cimitir al gigantilor in timp ce plantau o livada de mere. Si in acest caz, dimensiunea craniilor descoperite a fost ceea ce a uimit pe toata lumea. Alaturi de scheletele complete, satenii au mai gasit, de asemenea, fragmente ceramice, bijuterii si statuii ciudate din metal mari de 0.90 m inaltime. O echipa de arheologi a venit la fata locului, a realizat sapaturi si apoi a disparut. Nici macar o singura declaratie publica nu a fost facuta, iar localnicii refuza sa discute despre ceea ce s-a intamplat dupa ce au anuntat descoperirea facuta.

Au fost redusi la tacere? Acest eveniment face parte dintr-o conspiratie mult mai mare?

Exista mai multe legende despre giganti in zona respectiva. Potrivit folclorului din zona, gigantii au locuit in muntii si in padurile din jurul localitatii Scaieni. De fapt, tronuri uriase au fost gasite sculptate in munte, intr-o zona inaccesibila fiintelor umane obisnuite. Legendele spun ca exista doua galerii subterane uriase in munte, care detin comorile antice ale gigantilor. Ar putea fi aceste legende mult mai aproape de adevar decat s-ar crede? Daca le-ar gasi, oare ce povesti ne-ar spune?

In anul 2009, un canal de stiri din tara noastra a inceput o ancheta despre giganti si despre tunelurile secrete din Muntii Bucegi. In timp ce acheta canalului de stiri era televizata, acestia au primit un apel telefonic in direct de la un om care a refuzat sa-si dezvaluie identitatea. Jurnalistii au fost amenintati sa opreasca ancheta lor in curs de desfasurare. Exact asa cum a spus omul misterios, jurnalistii aveau de-a face cu “un joc periculos”.

“Nu mai vorbiti despre Bucegi. Informatiile de genul acesta nu ar trebui sa fie facute publice…exista anumite structuri care se ocupa de cazuri, precum acesta. Nu doriti sa ne cunoasteti, nu va doriti sa ne luati interviu. Asta este tot ceea ce am de spus.” Apoi, omul misterios a inchis telefonul, iar transmisia a fost intrerupta. A fost aceasta o faza orchestrata sau a fost un caz de musamalizare in direct? Jurnalistii sunt singurii care cunosc acest lucru, dar refuza sa discute subiectul.

O coincidenta interesanta este reprezentata de faptul ca spatiul aerian de deasupra Platoului Bucegilor este o zona restrictionata de zbor. Multe surse indica faptul ca cei de la CIA ar fi implicati.

Incidente ca acestea au loc peste tot in lume. Exista o lipsa distincta de dovezi fizice ori de cate ori oamenii raporteaza descoperirile unor schelete uriase. Autoritatile ajung primele la fata locului, lasand in urma sapaturi acoperite in graba si oameni care refuza sa vorbeasca. Am putea presupune ca ceva foarte ciudat se intampla in aceste cazuri misterioase.