Un om de ştiinţă american a creat un virus care ar putea distruge întreaga omenire!

Dr. Yoshihiro Kawaoka, un om de ştiinţă american, şi-a propus însă să creeze un virus şi mai puternic, mai întâi prin distrugerea virusului H1N1 din 1918

Un om de ştiinţă american a creat un virus care ar putea distruge întreaga omenire!

Probabil că n-aţi uitat de pandemia de gripă H1N1 din 2009. Sau poate aţi uitat pentru că s-a raportat că au murit din cauza acestei boli circa 18.000 de persoane, ceea ce nu e mult faţă de pandemia de gripă spaniolă H1N1 din 1918, atunci când peste 40 de milioane de oameni au fost ucişi.

Dr. Yoshihiro Kawaoka, un om de ştiinţă american, şi-a propus însă să creeze un virus şi mai puternic, mai întâi prin distrugerea virusului H1N1 din 1918, apoi reansamblarea lui prin ingineria medicală inversată.

De asemenea, el şi echipa sa au manipulat genetic virusul H1N1 din 2009. Și a făcut-o într-un mod înfiorător: au fost îndepărtate toate tulpinile de virus care au fost neutralizate de anticorpii umani. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care corpurile noastre sunt infectate cu acest virus prin inginerie genetică, nu avem capacitatea de a-l combate. Şi nici măcar vaccinarea nu ar fi eficientă.

Ia gândiţi-vă puţin ce s-ar întâmpla dacă virusul mortal al Dr. Kawaoka ar reuşi să iasă din laborator: o pandemie globală majoră ar fi declanșată, iar omenirea ar putea fi decimată masiv.

Dar, în ciuda riscurilor devastatoare, milioane de dolari, grupuri de reflecție și universități importante îi sprijină munca lui Dr. Kawaoka. De fapt, el are două laboratoare în care face aceste experimente:

Institutul de cercetare al virusului gripal de la Universitatea Wisconsin din Madison şi Institutul de Ştiinţe Medicale de la Universitatea din Tokyo, Japonia. Kawaoka are o experienţă de 20 ani de cercetare în acest domeniu; el este văzut ca un adevărat vizionar. Dar, totuşi el se joacă cu focul…