Un angajat ONU ne avertizeaza ca tehnologia 5G ar putea fi un razboi impotriva umanitatii

Ar fi bine ca publicul larg sa cunoasca posibilele efecte negative pe care le-ar putea aduce tehnologia 5G

Un angajat ONU ne avertizeaza ca tehnologia 5G ar putea fi un razboi impotriva umanitatii

In link-ul de mai jos regasiti un fragment dintr-o sedinta a Organizatiei Natiunilor Unite este adusa in discutie chestiunea cu tehnologia 5G despre ca presedintele Antonio Guterres spune ca nu avea habar ca ar putea fi periculoasa si chiar glumeste pe seama acestui lucru. Din pacate nu este singurul din sala care ia in deradere acest subiect.

Problema cu tehnologia 5G sau cu cele precedente nu este neaparat o chestiune de intensitate ci de modul de transmisie pulsta prin care se creaza un efect stroboscopic la nivelul celulelor asemanator cu foarte cunoascuta tortura denumita picatura chinezeasca.

Dar solutia se pare ca exista sau ar putea fi reprezentata deocamdata de folosirea unui dispozitiv care sa anuleze acest efect pulsat dat de transmisiile TDMA/FDMA, un anume convertor AC/DC la nivel de frecvente, descoperit de un comitet de savanti la inceputul anilor `90.

Fasciculele de radiatii electromagnetice (REM), asemanatoare razelor laser, sunt emise de manunchiuri de mici antene si nimeni dintre cei aflati in raza lor de actiune nu are habar ca este atacat si vatamat serios, probabil ireparabil si pe tacute.

Exista anumiti oameni cu o oarecare asa-numita electro-sensibilitate pe care aceasta tehnologie ii va afecta in prima faza, dar in cele din urma majoritatea oamenilor au fost afectati. Presedintele ONU, Antonio Guterres este fizician si inginer in electricitate si a avut prelegeri in trecut despre semnalele de telecomunicatii si cu toate astea a declarat ca habar nu avea despre vreun potential pericol.

In ciuda promisiunii lui ca va aborda aceasta chestiune si va cere ajutorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) nu s-a intamplat nimic concret, ramanand functionale numeroase dispozitive care ii afecteaza pe angajati chiar in interiorul sediului ONU.

Ar fi bine ca publicul larg sa cunoasca posibilele efecte negative pe care le-ar putea aduce tehnologia 5G si sa nu se comporte precum mare parte dintre cei din fragmentul video, adica sa abordeze cu lejeritate si sa se amuze la glumite facute, culmea, chiar de presedintele ONU, acest subiect care, in lipsa unor dovezi si studii serioase care sa ateste faptul ca este inofensiv, sa nu fie permis pe piata.