Pentagonul finanțează o operațiune secretă pentru vânarea extratereștrilor

Oficialii Pentagonului finanțează un program secret prin care se încearcă reperarea și vânarea OZN-urilor.

Pentagonul finanțează o operațiune secretă pentru vânarea extratereștrilor

Oficialii Pentagonului finanțează un program secret prin care se încearcă reperarea și vânarea OZN-urilor. Sediul central al acțiunii se află la Londra și programul poartă marca top secret.

Chiar dacă pare greu de crezut, un nou program special este dezvoltat în secret la Londra. Acesta are scopul de a vâna OZN-uri și implict extratereștrii.
 
Pentru a duce la bun sfârșit această misiune a fost angajată gruparea Delta Force NRO. Această unitate este recunoscută pentru recuperarea OZN-uri prăbușite și strângerea tuturor dovezilor, care ar putea să stârnească curiozitatea opiniei publice.
 
Guvernul Marii Britanii a închis în 2009 divizia de cercetare a OZN-urilor, pentru a dezvolta acest program special. Finanțarea se face atât cu fonduri americane, cât și cele puse la dispoziție de Marea Britanie.

Surse neoficiale susțin că în acest proiect se dorește implicarea Rusiei și Chinei. Astfel, cele mai mari puteri ale lumii vor să se alieze pentru un eventual pericol. Se vehiculează ideea că o invazie extraterestră, care ar putea să pună în pericol viața de pe Terra.

Această teorie este susținută și promovată în diverse medii de celebrul fizician de renume mondial Stephen Hawking. Acesta susține că omenirea este în pericol pentru că există numeroase specii extraterestre ostile care ar putea să distrugă omenirea.

Este posibil că într-o zi să dăm peste o serie de extratereștrii ale căror intenții să nu fie unele pacifiste. Aceștia ar putea să vină pe Terra și să extermine întreaga planetă fără nici măcar să nu ne anunțe.

Ca să înțelegem această teorie trebuie să privim la modelul de existență al fostei civilizații de pe Marte. Specialiștii au descoperit că în trecutul îndepărtat, pe Marte s-au produs numeroase explozii nucleare.Acestea au avut scopul direct de distrugere al întregii planete și în final Marte s-a transformat în ceea ce este astăzi.