Noua ordine mondiala: Sfarsitul libertatii oamenilor si nasterea statului politienesc global

Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu.”

Noua ordine mondiala: Sfarsitul libertatii oamenilor si nasterea statului politienesc global

În ultimii ani în mass-media oficială şi alternativă o idee s-a propagat destul de repede şi a fost asimilată de către majoritatea oamenilor de pe glob – „globalizare” este un cuvântul la ordinea zilei, o tendință care promite avantaje economice datorită distrugerii graniţelor dintre ţări şi apropierea popoarelor între ele.

Globalizarea are însă un scop ascuns. Cu toate că majoritatea oamenilor au fost manipulaţi să creadă că această uniune a tuturor popoarelor e benefică pentru toată lumea, sunt mulţi cei care văd poza de ansamblu, dincolo de scenariul ce se pune în practică zi de zi fără ca noi, oamenii obişnuiţi, să realizăm scopul în sine.

Cei care deconspiră dedesubturile tenebroase ale globalizării sunt marginalizaţi şi ridiculizaţi doar pentru că prezintă o realitate paralelă a lumii în care trăim.

În 1948 George Orwell scria faimosul roman 1984 în care prezenta în detaliu un guvern ce va avea controlul absolut asupra oamenilor, un guvern ce nu se va mulţumi cu aprobarea din partea populaţiei ci va dori ca populaţia să creadă ceea ce puterea îi spune că e adevărat.

Însă ce urmăresc elitele? În ultimii ani, unii scriitori și jurnaliști au ales să „denunţe” un sistem ce pare că ne conduce spre un stat de tip orwellian. Phillip Marshall, William (Bill) Cooper, Jim Keith, Kenn Thomas, Gary Webb, Timothy Green Beckley, Jan van Helsing, Tim Swartz, David Icke, Alex Jones, sunt doar câteva nume care au avut curajul să dezvăluie planurile secrete ale elitelor, unii chiar pierzându-şi viaţa în urma dezvăluirilor.

În continuare prezentăm un mic rezumat a ceea ce urmează să se petreacă pe această prea frumoasă planetă, pentru cei ce sunt prea preocupaţi cu treburile cotidiene şi nu au timp să privească în jur. Planeta noastră, care milenii de-a rândul ne-a fost gazdă, ne-a hrănit şi ne-a adăpostit, se va transforma într-o imensă închisoare.

Poate că generaţiile ce vor trăi în viitor nu vor considera că sunt asuprite dar privind din prisma noastră, a celor care trăim acum, faptele ne conduc către această idee.

Metodele ce vor fi folosite vor fi catalogate de către unii drept crime împotriva umanităţii. Alţii vor considera că oamenii nu vor lăsa aceste lucruri să se petreacă. Însă, vedem şi în prezent, oamenii preferă să-şi trăiască viaţa în colivia lor de cristal, neinteresaţi de problemele globale, considerând că sunt prea neînsemnaţi ca să schimbe ceva.

Pe scurt, elita este pe punctul de a-şi realiza visul, un vis a fost în planurile tuturor regilor, împăraţilor şi dictatorilor din vechime, şi anume de a controla toate teritoriile Pământului prin putere absolută. Realizarea acestor planuri se va desfăşura prin mişcări strategice simultane, pe care omul de rând le va vedea ca pe evenimente normale…

Agenda elitelor prevede în mare următoarele:
1. Crearea unui guvern mondial dominat de către o mică elită;
2. Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea în două clase: stăpâni şi sclavi;
3. Implantarea în fiecare persoană a unui cip cu informaţie biometrică, cu datele sale şi banii electronici pe care îi deţine, obţinându-se astfel controlul asupra fiecărei persoane de pe planetă;
4. Reducerea drastică a populaţiei pentru a controla și a administra mai uşor resursele naturale.

Cum se va ajunge acolo? Planul este de mult timp în desfăşurare. Criza economică, începută deja de câţiva ani, face jocul marilor corporatişti ce au în biroul lor maşina de făcut bani. Prin această criză foarte mulţi oameni şi-au pierdut economiile şi locul de muncă, în special în Europa şi Statele Unite.

După cum s-a văzut în ultimi ani, multe corporaţii au înregistrat creşteri economice tocmai datorită crizei. În concluzie, doar omul de rând a avut de pierdut de pe urma crizei. „Criza este o modalitate de jaf. Atunci când cineva dă faliment, altcineva câştiga din asta”, afirmă economistul Dmitri Smirnov.

O altă consecinţă a crizei sunt protestele oamenilor. Odată cu creșterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste anti-sistem false, care pe lângă crime vor aduce haos. Consecinţa finală va fi instaurarea unui guvern cu o autoritate puternică, de tip fascist, probabil tot la cererea populaţiei.

Evoluţia colapsului economic a urmat şi va urma cursuri diferite. În Europa e generată ideea că nicio ţară nu va putea supravieţui singură iar guvernul european stabilit va avea puteri din ce în ce mai mari diminuând suveranitatea naţională. Ţări ca Grecia şi Cipru au fost date deja ca exemple de ce se poate petrece în caz de nesupunere.

Funcţiile publice ale statului se vor privatiza iar corporaţiile se vor contopi cu statul. Vor fi tot mai multe cazuri dezvăluite de politicieni corupţi. Liderii vor fi manipulaţi din umbră de către corporaţii.

Aceşti lideri se vor declara contra sistemului şi vor oferi soluţii de ieşire din criză pentru a da o iluzie de regenerare economică şi speranţă. Guvernul european se va umple de tehnocraţi care înlocuiesc încet dar sigur pe vechii politicieni acuzaţi de ineficientă şi corupţie. Se va instaura astfel un stat european unificat aparent democratic, guvernat de o elită corporatistă.

În SUA criza va provoca mari frământări. Prezenţa armelor a fost cât de cât reglementată în urmă cu puţin timp. Totuşi, vor fi grupuri armate ce vor lupta împotriva statului federal creat şi manipulat de către elite, producând victime nevinovate. Guvernul federal va instaura starea de urgenţă şi legea marţială pentru a se redobândi controlul. Vor intra în funcţiune câmpurile de concentrare FEMA, în care vor fi închiși dizidenţii şi toţi aceia care protestează, sub pretextul terorismului. Se va introduce serviciul obligatoriu în slujba statului. Vor fi arestări, detenţii şi represalii masive în numele securităţii. SUA va deveni un stat fascist…

Masele de oameni ce trăiesc în sărăcie, şi nu numai, vor fi obligate să muncească pentru stat în schimbul hranei şi a cazării.

Pentru a reprima populaţia vor fi selecţionaţi cei mai antisociali oameni ce vor forma servicii de miliţie. Tehnica denunţului şi supravegherii între cetăţeni, începută deja, va atinge cote din ce în ce mai mari în schimbul unor beneficii şi a promovării sociale.

Criza sanitară se va instala într-un anumit moment al colapsului economic pentru a consolida controlul masiv asupra maselor. Astfel, se va provoca o epidemie mondială în care, ca de obicei, situaţia va fi exagerată de către mass-media generând astfel o stare de panică. Printre alte măsuri, se vor interzice manifestaţiile sub pretextul propagării bolilor. Un alt avantaj al epidemiei e anihilarea silenţioasă a multor dizidenţi politici.

În acest moment, autorităţile vor organiza programul de implementare a unui cip pentru fiecare cetăţean. Folosit iniţial pentru a depista noile focare de gripă acest cip va conţine toate datele cetăţeanului, profil fizic, psihologic, financiar, eventual şi un dispozitiv de emisie recepţie tip GPS.

Astfel, mai devreme sau mai târziu toţi vor realiza că fără cip nu au acces la îngrijire medicală, la bani sau la interacţiunea cu sistemul. În acest fel baza controlului masiv va fi asigurată. Internetul, camerele de supraveghere, dronele civile şi militare (combinate cu internetul) vor forma BIG BROTHER imaginat de Orwell.

Al treilea război mondial

În tot acest timp, vor izbucni războaie regionale în Orientul Mijlociu, Africa, America Latină etc. Aceste războaie vor fi concepute de elite şi vor fi pornite tot de către „terorişti” manipulaţi din umbră de către sistem. În această fază marile puteri nu vor intra în conflict direct, însă după mai mulţi ani de războaie regionale şi odată obţinut controlul total al populaţiei, va începe şi marele război între puteri.

Recrutată cu forţă, populaţia va fi trimisă la război. Vor fi folosite arme chimice, biologice şi poate chiar nucleare în marile centre urbane pentru a elimina o mare parte a populaţiei.

Războiul se va sfârşi când lideri controlaţi de către elite vor apărea în faţa oamenilor ca salvatori spirituali ai lumii şi vor încheia o pace fundamentală între toate naţiunile. În acest moment majoritatea oamenilor vor avea creierul „spălat”. Istoria va putea fi rescrisă de către învingători aşa cum a fost şi până acum.

Controlul va fi total iar cei foarte puţini care vor mai îndrăzni să se încrunte la legile sistemului sau să critice aplicarea acestora vor fi anihilaţi în asemenea mod încât să constituie „exemple” pentru cei cu idei asemănătoare.

Toţi vor fi de acord că datorită aşa-zişilor „terorişti” lumea a trebuit să treacă prin cea mai mare criză socială, încheiată cu un război cum nu s-a mai văzut. Iar soluţia va fi simplă: te supui sau mori! Supravieţuitorii, epuizaţi şi supuşi, vor accepta sistemul definitiv de unic guvern controlat de o elită cât mai mică şi mai puternică. Astfel, stăpânii lumi vor avea la cheremul lor masele de „sclavi” controlaţi cu ajutorul tehnologiei avansate, sclavi ce nu se vor mai împotrivi niciodată.

După unele estimări, durata întregului proces ar putea dura între 10 şi 30 de ani…

După aceasta lumea va arăta cu totul diferit de ceea ce îți imaginezi. Nu va mai exista clasa de mijloc, vor fi doar stăpâni şi slugi. Va exista un sistem juridic unitar de curţi mondiale, care aplică acelaşi cod de legi unificat, sprijinit de o forţă poliţienească a guvernului mondial şi de o forţă militară mondială, pentru impunerea legilor în toate fostele ţări, care nu vor mai avea graniţe naţionale.

Sistemul economic va funcţiona de aşa natură, încât clasa oligarhică va permite să se producă strictul necesar de bunuri şi să existe strictul necesar de servicii astfel încât clasa muncitoare să fie menţinută în stare de funcţionare.

Toată averea va fi concentrată în mâinile membrilor elitei. Sursele de energie, apă şi hrană vor fi furnizate la nivel de supravieţuire pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei şi Americii de Nord şi trecând apoi la celelalte teritorii şi rase.

Populaţia Canadei, Europei de Vest şi Statelor Unite va fi decimată mai repede decât a celorlalte continente, până ce populaţia globului va ajunge la cifra de un miliard, care va putea fi stăpânită mult mai uşor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi şi japonezi, aleşi pentru că sunt popoare „înregimentate” de secole şi sunt obişnuiţi să asculte ordinele fără să le discute.

Bineînţeles că ceea ce am descris mai sus este un plan general. În prezent se desfăşoară în paralel şi alte planurile ale elitelor. Unul dintre acestea ar fi limitarea înmulţirii populaţiei prin vaccinuri, micşorarea duratei de viaţă prin alimente modificate genetic, arme de control în masă, supravegherea populaţiei etc.

Planul este pregătit de câteva sute de ani. Însă dacă în urmă cu 70-80 de ani dovezile erau prea puţine, în zilele noastre acestea sunt în jurul nostru, evidente. Trebuie doar să vrem să le vedem. Trebuie doar să vrem să luptăm cu ele.

Lumea noastră este la marginea sclaviei şi a distrugerii. Suntem conduşi de către o elită de psihopaţi ce nu au pic de respect pentru viaţa noastră. Au în serviciul lor o armată de oameni corupţi care sunt în stare de orice pentru a-şi menţine statutul. Vom permite oare ca aceştia să ne extermine său să ne transforme în sclavi sau vom lupta pentru libertate şi supravieţuire?
Soluţiile sunt la îndemâna noastră!

Pentru a stopa planurile lor avem câteva obiective:
– informarea cât mai multor persoane despre planurile elitelor;
– convingerea forţelor de securitate să protejeze populaţia în loc să slujească elita;
– discreditarea mediilor de difuzare a ştirilor elitiste şi boicotarea acestora prin refuzul populaţiei de a folosi televizorul, ziarele sau site-urile corporatiste;
– deconspirarea clasei politice care serveşte interesele acestor criminali în schimbul intereselor populaţiei;
– evitarea cu orice preţ a implantării oricărui dispozitiv ce va face din om o unealtă controlată;
– curăţarea minţii de valorile false ce au fost implantate de către sistem, cu precădere consumerismul;
– oamenii să înveţe să nu fie adepţii orbi ai vreunui lider oricât de morale par tehnicile sale sau oricâtă dreptate se crede că are. Fiecare să fie conducătorul propriilor sale faptelor;
– eliminarea urii rasiale sau etnice care duce doar la diviziunea populaţiei;
– vigilenţa şi selectivitatea în faţa informaţiilor pe care le primim, începând de la cele despre alimentaţie sănătoasă şi alternativă şi terminând cu tehnicile de supravieţuire!

Toate acestea pot părea o glumă acum, dar poate într-o zi veți fi recunoscători pentru aceste informații.

Manipularea lor nu are limite. Vor să ne facă să credem că suntem un fire de nisip nesemnificativ, simple furnici în furnicarul omenesc, că nu ne putem apăra, că nu avem dreptul să judecăm, să spunem ce gândim, că nu putem gândi, că nu avem nicio valoare… Ne-au făcut să credem că nu putem duce o viaţă fericită decât dacă avem produsele lor, doar dacă ne cumpărăm fericirea din mall-urile lor; fericirea constând în produsele lor… Că nu nu suntem decât o statistică, un număr simplu pe ecran, uşor de şters… Dar nu este adevărat!

Dacă suntem capabili de iubire şi luptă, sufletul nostru face mai mult decât toate minţile lor la un loc. Dacă vrem ca urmaşii noştri să trăiască cu adevărat liberi, să nu ne îndoim de asta. Trăiești cele mai importante momente din viața ta și o să faci parte din momentul cel mai important al umanității.

Totul depinde de noi! Noi decidem dacă suntem simplii miei duşi la abator sau ne aflăm între oamenii care au luptat până la ultima suflare pentru eliberarea din sclavie a omenirii. A venit momentul să demonstrăm valoarea şi curajul nostru!