Incidentul Roswell Autopsii Pe Extraterestrii?

Incidentul Roswell ramane unul dintre cele mai misterioase si mai controversate lucruri de pe aceasta planeta

Incidentul Roswell Autopsii Pe Extraterestrii?

Incidentul Roswell ramane unul dintre cele mai misterioase si mai controversate lucruri de pe aceasta planeta. Ce s-a intamplat de fapt acolo?
In anul 1954, in localitatea Roswell, New Mexico, s-a raportat existenta unui obiect zburator neidentificat in care se aflau extraterestri.

Multi cercetatori de OZN-uri cred ca nava extraterestra s-a prabusit la Roswell si ca fortele militare americane au incercat sa ascunda faptul ca aceasta a fost recuperata chiar de ei.

Armata pe de alta parte sustine ca singurul obiect recuperat din zona a fost un balon zburator. Incidentul a fost un real subiect de speculatie si de cercetare de-a lungul anilor devenind un motiv popular.

In zilele noastre Roswell este sinonim cu termenul OZN tocmai datorita faptului ca este cel mai renumit incident cu OZN-uri. Exista nenumarate puncte de vedere in ceea ce priveste evenimentul in sine si de-a lungul timpului au avut loc multe dezbateri aprinse pe aceasta tema.

La inceputul lunii iulie 1947, trupele aeriene Roswell puneau mass-media pe jar cu un comunicat de presa in care afirmau ca trupa de interventie pirotehnista 509 a descoperit si recuperat o farfurie zburatoare de pe terenul unei ferme aflate in apropierea localitatii Roswell. Mai tarziu, in aceeasi zi, generalul celei de opta forte aeriene a declarat ca de fapt singurul lucru recuperat din respectiva zona a fost un balon zburator si nicidecum o farfurie zburatoare.

Ulterior, intr- o conferinta de presa s-au aratat dovezi conform carora obiectul prabusit chiar fusese un balon zburator. Cazul a fost utitat pentru 30 de ani. In anul 1978, Stanton T Friedman l-a intervievat pe Maiorul Jesse Marcel, care fusese implicat in operatiunea de recuperare din 1047. Marcel a dat de inteles ca armata a camuflat recuperarea navei extraterestre. Povestea lui includea cateva referiri interesante la diverse crop circles prezente la fata locului. In februarie 1980, ziarul The National Enquierer a facut propriul interviu cu Marcel, atragand atentia intregii lumi asupra incidentului.

Alte marturii, provenind de la oameni care pana atunci nu avusesera aparent curajul sa vorbeasca, au aparut de abia dupa ceva vreme. Acestia adaugau detalii semnificante privind incidentul, acuzand actiunea de recuperare intreprinsa de armata.

In anul 1989, fostul necrolog Glenn Dennis a ridicat noi intrebari afirmand ca a participat la autopsiile pe cadavrele extraterestrilor prabusiti la Roswell. Drept raspuns la aceste marturii, armata a pornit o ancheta interna. Rezultatul a constat in doua rapoarte. Primul data din anul 1995 si continea detalii privind recuperarea unor materiale militare strict secrete desfasurate sub denumirea de Project Mogul.

Al doilea raport, eliberat in anul 1997 era mult mai complex si includea detalii despre extraterestri, memorii transformate si recuperarea fiintelor antropomorfice. Respectivul proiect era inregistrat sub denumirea de cod Project High Dive, datand din anul 1950. Rapoartele au fost categorizate drept dezinformatoare sau non plauzibile desi multi cercetatori in OZN-uri exclud posibilitatea ca vreo astfel de nava ar fi fost implicata intr-un accident.