Fundaţia Rockefeller propune un Plan naţional de acţiune împotriva Covid-2019, în care populaţia SUA ar putea deveni controlată medical şi militar

Fundația Rockefeller a prezentat „Planul de acțiune pentru testarea națională Covid-19” (“National Covid-19 Testing Action Plan”)

Fundaţia Rockefeller propune un Plan naţional de acţiune împotriva Covid-2019, în care populaţia SUA ar putea deveni controlată medical şi militar

Fundația Rockefeller a prezentat „Planul de acțiune pentru testarea națională Covid-19” (“National Covid-19 Testing Action Plan”), indicând „pașii pragmatici de urmat pentru redeschiderea locurilor noastre de muncă și a comunităților din SUA”. Documentul în format .pdf îl găsiţi AICI. Totuși, nu este vorba doar de nişte măsuri de sănătate, așa cum reiese din titlu. El se referă doar la SUA, dar, n-ar fi exclus să fie implementat şi de alte state ale lumii.

Planul – la care au contribuit unele dintre cele mai prestigioase universități din America (Harvard, Yale, Johns Hopkins și altele) – prefigurează un model social ierarhic și militarizat real. În partea de sus a modelului se află „Pandemic Testing Board” (PTB), în traducere „Consiliul de Testare Pandemică”, care ar fi format din lideri din mediul de afaceri, guvern și din mediul academic (culmea, autorităţile guvernamentale sunt trecute pe locul 2 în ordinea importanţei, în spatele oamenilor de afaceri).

Acest Consiliu Suprem ar avea puterea de a decide producțiile și serviciile ce trebuiesc realizate, având o autoritate similară celei conferite președintelui Statelor Unite în timp de război prin Legea privind producția de apărare.

Planul prevede ca 3 milioane de cetățeni americani să fie testați săptămânal pentru Covid-2019, iar numărul să fie ridicat la 30 de milioane pe săptămână în 6 luni. Scopul este acela de a atinge capacitatea de a testa pentru Covid-2019 30 de milioane de oameni pe zi, scopul urmând a fi realizat într-un an. Bineînţeles, vor fi folosiţi bani publici pentru a plăti toate aceste teste, costul ridicându-se la miliarde de dolari pe lună.

Fundația Rockefeller și partenerii săi financiari vor ajuta la crearea unei rețele pentru furnizarea de garanții de credit și semnarea contractelor cu furnizorii, adică marile companii care fabrică medicamente și echipamente medicale.

Conform Planului, „Consiliul de control al Pandemiei” este, de asemenea, autorizat să creeze o Forţă militară de răspuns pandemic (“Pandemic Response Corps”) – denumită asemănător ca „Marine Corps”, adică „Forţele Militare Marine”, care să aibă între 100.000 şi 300.000 de oameni.

Aceștia vor fi recrutați din rândul voluntarilor din Corpului Păcii și din Americorps (creat oficial de guvernul SUA pentru a „ajuta țările în curs de dezvoltare”), precum și din rândul personalului militar al Gărzii Naționale. Membrii „Forţei militare de răspuns pandemic” ar primi un salariu mediu brut de 40.000 USD pe an, aşadar încă o cheltuială de câteva miliarde de dolari pe an pentru contribuabilul american.

„Organul de reacție pandemică” ar avea, înainte de toate, sarcina de a controla populația cu tehnici asemănătoare militarilor, prin sisteme de urmărire și identificare digitale, la locurile de muncă, în zonele rezidențiale, în locurile publice și în timpul călătoriilor.

Conform Planului, informațiile despre starea de sănătate a persoanelor ar rămâne confidențiale, „ori de câte ori este posibil”. Cu toate acestea, toate aceste informaţii ar fi centralizate într-o platformă digitală co-administrată de statul federal și de companii private. Conform datelor furnizate de „Consiliul de control al Pandemiei”, s-ar decide când o anumită zonă ar trebui carantinată și pentru cât timp.

Acesta este, pe scurt, planul pe care Fundaţia Rockefeller dorește să îl implementeze în Statele Unite. Dacă s-ar implementa chiar numai parțial din acest plan, ar exista o concentrare şi mai mare a puterii economice și politice în mâinile unei elite, în detrimentul democraţiei (ce rol ar mai avea atunci Parlamentul, partidele politice, autorităţile guvernamentale?)

Toată operațiunea se desfășoară pe numele „controlului pandemiei de Covid-19”, a cărui rată de mortalitate a fost până în prezent mai mică de 0,03% din populația SUA, conform datelor oficiale.

Interesant e faptul că actualul preşedinte al Fundaţiei Rockefeller este Rajiv Shah, un fost oficial guvernamental, preşedintele lui USAID, care (surpriză sau nu) a avut un rol foarte important (începând cu 2001) în Fundaţia Bill & Melinda Gates. Fundaţia Rockefeller, aşa cum spune şi numele, a fost fondată de extrem de bogata familie americană Rockefeller, ce a fost acuzată că doreşte implementarea unei „noi ordini mondiale”, în care Terra să fie condusă de elitele bogate ale omeniririi.

Cel mai marcant membru al familiei Rockefeller, David Rockefeller (care a murit în 2017) recunoştea cu non-şalanţă în „Memoriile” sale publicate în anul 2002: „Unii cred că noi facem parte dintr-o cabală secretă, care lucrează împotriva intereselor Statelor Unite, caracterizându-mă pe mine şi pe familia mea ca fiind internaţionalişti, şi conspirând cu alţii din lume pentru o politică globală şi o structură economică mai integrată – o nouă ordine mondială, dacă vreţi. Dacă asta-i acuzaţia, mă declar vinovat şi sunt mândru de ea”.

Ce nu înţeleg aceste Fundaţii şi familii bogate ale lumii e faptul că, pentru a conduce o naţiune / un popor, trebuie să participi la alegeri democratice şi să fii ales. Adevărata putere trebuie să fie votul, voinţa poporului, nu voinţa unor elite care cred că, având foarte mulţi bani, îşi pot permite să facă planuri pentru conducerea lumii.

Sursa (traducerea si adaptarea): rockefellerfoundation.org