Descoperire BOMBA la 2291 metri care a CUTREMURAT specialistii. „NU credeam ca in Romania se poate afla asa ceva

Varful Gugu se afla in Muntii Godeanu, in proximitatea Masivului Retezat, la o altitudine de 2291 metri, la 25 km de Poiana Maruluidin Caransebes

Descoperire BOMBA la 2291 metri care a CUTREMURAT specialistii. „NU credeam ca in Romania se poate afla asa ceva

Varful Gugu se afla in Muntii Godeanu, in proximitatea Masivului Retezat, la o altitudine de 2291 metri, la 25 km de Poiana Maruluidin Caransebes. Multi turisti vin anual sa viziteze zona, una dintre cea mai ciudata din Romania.

Se spune ca la anumite ore din zi, muntele dispare si, in plus, se intampla fenomene neobisnuite. Legendele spun ca pe acest munte ar fi avut resedinta Zamolxe si din acest motiv, muntele era un loc sfant.

Tot aici se spune ca Decebal ar fi ascuns o parte din comoara sa, fiind convins ca spiritul Marelui Preot o va pazi de urgiile vremurilor. Locuitorilor de la baza muntelui li se spune gugulani si sunt recunoscuti pentru longevitatea lor.

Acestia pun totul pe seama faptului ca zona este incarcata energetic. Multi dintre turisti afirma ca au vazut varful disparand si totodata explozii de lumini tasnind chiar din munte. La sfarsitul anilor 90, un grup de cercetatori au venit in zona unde au fost martorii disparitiei varfului muntelui, in cer, dupa care a avut loc o explozie de lumini. Dupa aceea mult timp cercetatorii nu au mai putut dormi.

Tot pentru a cerceta zona, un grup de cercetatori s-a deplasat si pentru a constata cauzele disparitiei unui avion. S-au confruntat cu stari nemotivate de frica, senzatii de sufocare, impresia ca sunt priviti, eplozii de lumini in varful muntelui.

In plus nimeni nu a putut explica de ce nu a retinut nimic pelicula de film, in cateva ore de inregistrare. Varful Gugu este amintit si de Victor Kernbach in lucrarea sa Enigmele miturilor astrale, care spune ca aceasta zona este centrul unuia dintre punctele esentiale cu energie ale planetei.

De asemenea despre Varful Gugu, a scris si Jules Verne in romanul sau intitulat Castelul din Carpati, plasand actiunea romanului in aceasta zona, fara ca vreodata sa fi vizitat acest loc. Se spune ca Jules Verne ar fi fost iluminat de o forta celesta.

In apropiere de Bucuresti, langa Cernica, exista o balta care se spune ca este blestemata, fiind recunoscuta si temuta, inclusiv de localnici. Desi la prima vedere pare un banal ochi de apa, cu un diametru de doar cinci metri, se spune ca acest petec de apa este inconjurat si pazit de forte din alte lumi si manifestari extrem de ciudate.

Localnicii spun ca aceasta balta este un loc al puterii transmis din generatie in generatie in randul vrajitoarelor si ca orice blestem si vraja spuse pe malul acestei ape se implinesc. Oamenii spun ca nu de putine ori au vazut in preajma baltii o serie de fenomene ciudate, precum furtuni iscate din senin.

Animalele refuza sa se apropie de aceasta balta sau sa bea din ea, oricat de insetate ar fi. Balta cu o adancime de circa un metru, nu seaca, nu se mareste sau micsoreaza niciodata, indiferent daca e seceta sau ploua abundent. Sinca Veche este un sat asezat in Tara Fagarasului care are o biserica din piatra. Cercetatorii spun ca ea a fost construita pe locul unui vechi loc sacru, cu o vechime de peste 7000 de ani.

Aparitiile inexplicabile de sfere de lumina, cruci si alte semne stranii, fac acest loc unul dintre cele mai misterioase. Zona devine si mai misterioasa in apropierea sarbatorilor religioase, cand numerosi oameni au auzit coruri cantand cantece de o frumusete rara., venite dintr-o alta lume.

In anul 1996, un reporter TVR a intrat in biserica cu gandul de a filma. Spre stupoarea intregii echipe de filmat, aparatura s-a oprit brusc, neraspunzand la comenzi.

Crezand ca aparatura s-a defectat, au parasit locul. Cand au ajuns la Bucuresti, au vizionat ceea ce reusisera sa inregistreze. Au avut surpriza sa constate existenta unor sfere luminoase, stralucitoare, care roiau in interiorul bisericii