De ce Vaticanul şi alte forţe obscure încearcă să împiedice cunoaşterea istoriei adevărate a omenirii

Vaticanul, dar şi alte forţe obscure care ne conduc, au muncit din greu pentru a împiedica publicul larg să înțeleagă pe deplin civilizația umană de dinainte de Marele Potop.

De ce Vaticanul şi alte forţe obscure încearcă să împiedice cunoaşterea istoriei adevărate a omenirii

Vaticanul, dar şi alte forţe obscure care ne conduc, au muncit din greu pentru a împiedica publicul larg să înțeleagă pe deplin civilizația umană de dinainte de Marele Potop. Lumea de dinainte de Potop este una misterioasă și pare să fi fost schimbată pentru a se încadra în ideologiile promovate de Vatican şi de cei din Ocultă. Aceasta este, de fapt, o strategie folosită pentru a împiedica rasa umană să interacționeze cu rasele extraterestre.

Putem afirma cu certitudine că Vaticanul „controlează” istoria? Oricine ar face cercetări, ar putea observa că istoria a fost „suprascrisă” de forțe puternice din umbră, şi asta pentru că dovezile existente (ca artefactele sau lucrările antice) au fost ascunse sau distruse.

Să ne aducem aminte de incendierea Bibliotecii antice din Alexandria, cea care păstra cu siguranţă opere de dinainte de Potop. Sau de faptul cum sunt ascunse sau făcute pierdute toate scheletele de giganţi descoperite în întreaga lume. Ori să ne amintim de interzicerea cercetătorilor de a avea acces deplin la toate documentele păstrate în Biblioteca Vaticanului. Ce adevăruri se află ascunse acolo?

A nu se uita că unele biserici (cel puţin cele de la începutul creştinismului) au fost construite pe situri păgâne, cu scopul principal de a acoperi rămășițele de dinainte de Potopul lui Noe. Însăşi întreg complexul de la Vatican a fost construit pe un asemenea sit păgân.

Dacă Biserica Romano-Catolică spune că am fost creaţi de Dumnezeu, a venit ştiinţa în secolul al XIX-lea ca să ne spună că oamenii au fost odată neandertalieni, apoi au evoluat în starea noastră umană actuală. Dar dovezile sugerează altfel… De ce ştiinţa modernă, dar şi Vaticanul încearcă „să acopere” urmele? Pentru a nu afla că civilizația de dinainte de Potop a fost însămânțată de o specie extraterestră? Dacă publicul ar ști despre această civilizație anterioară, nu ar mai exista control asupra populației.

În plus, siturile păgâne pe care multe biserici au fost construite e posibil să fi servit drept portaluri cosmice pentru acești extratereştri, prin care ei puteau călători între Pământ și zonele lor din Univers.

Giganţii de care chiar şi Biblia vorbeşte e posibil să nu fie altceva decât încrucişări genetice între extratereştri şi „maimuţele din Neanderthal” care existau pe Terra. Potopul nu a fost unul întâmplător; el a avut rolul de a pune capăt acestor experimente genetice şi s-a încercat ştergerea urmelor vechii civilizaţii care a existat pe Terra…