Coronavirusul Wuhan creat în laborator și folosit ca armă biologică

În momentul de față există mai mulți specialiști care susțin ipoteza conform căreia coronavirusul Wuhan a fost creat în laborator.

Coronavirusul Wuhan creat în laborator și folosit ca armă biologică

În momentul de față există mai mulți specialiști care susțin ipoteza conform căreia coronavirusul Wuhan a fost creat în laborator. Expertul israelian în arme biologice Dany Shoham, cu zeci de ani de experienţă în domeniul de intelligence/război biologic, a atras atenţia  că în oraşul Wuhan există două laboratoare genetice care păstrează şi lucrează cu viruşi letali, care au participat în programul militar ilegal şi secret chinez de construire a armelor biologice.

Deşi lucrarea cercetătorilor indieni nu a fost deocamdată supusă procesului de verificare a rezultatelor de către colegii de breaslă, teoria rezonează tulburător cu avertismentele făcute de Dany Shoham, fost ofiţer de informaţii militare israeliene. Shoham are doctoratul în microbiologie medicală. Din 1970 până în 1991 a fost analist senior de informaţii militare israeliene pentru război biologic şi chimic în Orientul Mijlociu şi în întreaga lume, deţinând gradul de locotenent colonel.

Cercetătorii indieni au reuşit să izoleze segmente ale ARN-ului virusului care nu au nicio legătură cu alte coronavirusuri, precum SARS, şi în schimb par să provină de la virusul HIV.

Descoperirea indienilor este în concordanţă cu afirmaţiile făcute de medicii chinezi potrivit cărora virusul ar răspunde la medicaţia anti-HIV.