Conform unor legende străvechi, înainte de Adam şi Eva, Pământul a fost condus de 72 de regi înţelepţi, probabil, de origine extraterestră!

Biblia îşi începe relatarea, bineînţeles, cu Adam şi Eva. Dar, se pune întrebarea

Conform unor legende străvechi, înainte de Adam şi Eva, Pământul a fost condus de 72 de regi înţelepţi, probabil, de origine extraterestră!

Biblia îşi începe relatarea, bineînţeles, cu Adam şi Eva. Dar, se pune întrebarea: există cumva vreo istorie nescrisă înainte de Adam şi Eva? Aşa cum am arătat într-un articol din 2015 – A existat o civilizaţie avansată “pre-Adamită”, adică înainte de Adam şi Eva?

O rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de civilizaţia noastră modernă! Dar, despre ei istoria ne cenzurează orice menţiune… – e posibil ca acest lucru să fie adevărat.

Potrivit a doi oameni învăţaţi ai vremii, cum ar fi împăratul roman Iulian Apostatul (331-363 d.Hr.) și teologul calvin Isaac De la Peyrère (1596-1676), “fiinţe Pre-Adamite” (adică înainte de Adam şi Eva din Biblie) ar fi existat în trecutul îndepărtat al planetei noastre.

Şi nu sunt singurii. Şi alți istorici și cercetători din zilele noastre (deşi puţini) sugerează că o rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de Adam și Eva. Din cauza “căderii” lui Satana, o distrugere pe scară largă a avut loc pe planeta Pământ. Rezultatul acestei distrugeri a fost atât de mare, încât lumea a trebuit să fie refăcută cu Adam și Eva.

Pe de altă parte, perşii antici, care mai târziu au cucerit Babilonul, credeau că, înainte de Adam, Pământul a fost condus timp de 7.000 de ani de răutăcioşii uriaşi din Atlantida şi 2.000 de ani de binefăcătorii Perişi – Fii înţelepciunii – care au fost probabil extratereştri. Gian – regele Perişilor – avea un scut magic care îl apăra de vrăjile lui Dev, dar era neputincios faţă de Iblis (Satana).

Perşii au enumerat zece regi antediluvieni, dar ei susţineau însă că a existat un neam de regi şi mai vechi, despre statuile acestora spunându-se că s-ar afla într-o galerie din munţii Kaf. Toţi cei 72 de regi înţelepţi aveau numele de Suliman; trei dintre ei au domnit fiecare câte o mie de ani.

Marele rege Huschenk, care a refăcut civilizaţia, călare pe un cal zburător, s-a luptat cu uriaşii; faimosul său nepot Tahmurath, folosind armăsarii săi înaripaţi, a eliberat Perişii care erau ţinuţi prizonieri de către uriaşi; urmaşul său Giamschi – cântat de Omar Khayyam – a construit Esikar -anticul Persepolis.